MiljöCheck © 2013 • Livsmedelshygien & Miljö • www.miljocheck.se

 

                                                                

 

 

 

 

Utbildning i Livsmedelshygien

 

MiljöCheck erbjuder grundkurs i livsmedelshygien enligt livsmedels-

verkets och SAMS kursplan. I kursen ingår provtagning med tryck-

plattor och temperaturmätning. Kursen är på ca 7 timmar inkl.

examination. Om det är fler medarbetare som vill gå kursen från ert

företag, kan kursen även hållas på er arbetsplats.

 

Mål

 

Kursen ska ge grundläggande kunskaper om livsmedelshygien.

Efter genomgången kurs ska eleven;

 

  • förstå betydelsen av god personlig hygien och hygieniska

          förhållanden på arbetsplatsen,

 

  • kunna redogöra för de vanligaste mikroorganismernas

          förekomst och egenskaper,

 

  • kunna redogöra för hur man förebygger matförgiftningar,

 

  • kunna identifiera kritiska punkter i sin livsmedelshantering och förstå

          vikten av att dessa punkter kontrolleras i egenkontrollprogrammet,

 

  • vara motiverad att tillämpa hygieniska principer och arbetsmetoder  vid hantering av livsmedel i produktionsarbetet och vid rengöring av  lokaler och redskap.

 

 

Kurskostnad: 1 200 kr + moms.

                                                                                                                   

 

 

   

Kursdatum

 

Måndag 22 juli kl. 10.00

 

För intresseanmälan,

uppge:

 

- Namn

- Adress

- Företag

- Tel.nr

 

info@miljocheck.se

genom att klicka här

så kontaktar vi Er snarast.