miljöcheck
livsmedelshygien
för säker livsmedelshantering
webbutbildning
Med vår webbutbildning kan du studera Grund- eller
Basutbildning i livsmedelshygien i din egen takt.
Kursen följer samma innehåll som i dagutbildningen.
Kurserna vänder sig till dig om arbetar inom restaurang,
övrig servering, skolor och produktionskök och som vill
ha grundläggande kunskap i livsmedelshygien.
Utbildningarna ger eleven allmän kännedom om de
vanligaste patogena mikroorganismernas förekomst,
dess egenskaper och kännedom om hur man förebygger
/undviker matförgiftningar samt tar även upp de vanligaste
farorna av mikrobiologisk, kemisk, fysisk och allergen natur.
Utbildningarna har delmoment med video och efter varje del
gör du ett delprov. När alla delmoment är avklarade gör du
ett slutprov där du vid godkänt resultat erhåller ett kursdiplom.
Basutbildningen lämpar sig även som repetionskurs för de som tidigare genom-
fört grundutbildning i livsmedelshygien.
Grundutbildningen har följande innehåll:
Grundutbildning: 950 kr exkl. moms
Basutbildningen har följande innehåll:
Matförgiftningar är ett stort problem
Vanligaste faktorerna till matförgiftningar
Bakterier, svampar och virus
Hur sprids matförgiftningar?
Hur man förebygger matförgiftningar
Lokaler, utrustning och personal m.m.
Basutbildning: 550 kr exkl. moms
5% rabatt med 6 till 10 deltagare.
10% rabatt med 11 eler fler deltagare.
Du anmäler dig till kursen genomatt fylla i
formuläret ANMÄLAN TILL WEBBUTBILDNING
till höger. Efter detta får du en bekräftelse
och en länk till kursen.
Du har tillgång till kursen i 30 dagar.
Om du är privatperson som vill gå kursen, vänligen kontakta miljöcheck.
Copyright © MiljöCheck 2023
miljöcheck
livsmedelshygien